Thursday, January 24, 2013

HONEYMOON : Introduction


Assalamualaikum.

I tak tahu apa punye penyakit malas yang melanda saai bila bukak blogpress otak tetibe terus blank. Die mcm ada penyakit tau. Tapi demi memenuhi tuntutan tak mahu membiarkan blog sentap sentap sebab I lupakan dia,makanya harus dibersihkan sawang sawang.


Nak cerita review pasal resepsi,tapi kak surya (admin Gi photoshoot)kata gambar siap on 15 February InsyaAllah. So mcm tak best pylak kan kalau cerita detail detail tapi takde gambar. So harap bersabar tau....

So bila scrolling ipad ternampak gambar hanimun yg I kopipes dari FB suami. (eleeeyhhhh SUAMI). ahh awkward sungguh ayat tu. Lets stick to Bdrlhsym la ye. Atau abang kabut. Atau babad. Way better.






Sudah terang lagi terpampang kan. Tiada lagi rahsia di mana hanimun ku.
Kalau ampa tanya jugak mmg alamat rabun tahap siamang laut tu. Pergi focus point. Beli spec baru. Gunalah privellege kad. Heee..

Next post insyaAllah dirajinkan cerita semuanya tentang Bali. Tengah nak kumpul data!


Loveloads!

- Posted using BlogPress from my iPad

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...